SörGuru

Szolgáltatások

utcazene fesztivál

Ajánlat sörös rendezvényekre:

1.   Választott sörmárkának megfelelő rituális sörcsapolás korlátlan sörfogyasztással.

2.   Sörrel kapcsolatos játékos, szórakoztató elemekkel színesített korlátlan  sörfogyasztás.

3.   Sör-vacsora esetek sörkóstolással és korlátlan sörfogyasztással.

4.    Classic Party Söröző

 

I.Rituális sörcsapolás folyamatosan az egész rendezvény alatt sörszigetként berendezett területen.

utcazene-feszt-3-a-csapatA sörmárkáknak és a sörfajtáknak megfelelő rituális mozdulatokkal, látványosan csapolt, tökéletes sörfogyasztás élményét kínálva, amit leginkább külföldi nagy sörkultúrával bíró területeken lehet élvezni. Ezt az élményt kívánjuk hamisítatlanul elhozni a rendezvény tisztelt vendégei számára. A rituális sörcsapolás mint program, önálló programként is megállja a helyét. Ebben az esetben a sörcsapoló pult mindig egy élénk színfoltja a rendezvénynek ahol a mester mindenki számára rituálisan látványos szakszerű mozdulatokkal csapolja a sört és bemutatja, tesztelteti a különbséget a nem szakszerűen csapolt sörrel szemben. Felhívja a figyelmet arra, hogy a szakszerűen és tökéletesen megcsapolt sör elfogyasztása milyen élvezeti különbséget jelent.

II. Sörcsapoló verseny

sorozeshez-keszenallvaA sörcsapoló verseny egy olyan közkedvelt aktivitás, melynek során a vendégek némi gyakorlás és bemutatás után megpróbálhatják a tökéletes csapolást.  Ebben az esetben a sörcsapolás 8-9 alaplépését (sörfajtától  függ), a mester bemutatja, felhívja a figyelmet a legfontosabb elemekre, majd a versenyzőket pontozza. A végén egy, a legtökéletesebben csapoló személy sörlovaggá lesz ütve. A verseny alatt vidám szurkoló tábor szokta a hangulatot még tovább fokozni. A résztvevők elszántan küzdenek és kiderül, hogy nem is olyan egyszerű úgy csapolni, hogy ne csak hab legyen a pohárban. Ez az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb program az ajánlatunkban .

 

III. Sörrel kapcsolatos egyéb játékos vetélkedőket ajánljuk kihelyezett, kötetlenebb hangulatú kevésbé protokolláris rendezvényekre.

 

1. Sörös korsó-lökő verseny a szintén egy nagyon vidám elem. Ezt úgy kell elképzelni, hogy egy 2.5 m hosszú  15cm széles fából készült pulton (melynek van széle is) úgy kell a sörös korsót ellökni, hogy az pont a pult végén a kijelölt helyen álljon meg.

2. Sörös hordó gurító versenyhez nagyobb helyszín szükséges, ahol egy szlalom pályát alakítunk ki és a bóják között kell a hordókat időre és a pályát pontosan teljesítve végig gurítani.

3. Sörös korsó vivő versennyel felidézzük a bajor sörfesztiválok mindenki által csodált látványosságát, amikor törékeny hölgyek 8-10 teli korsóval a két kezükben könnyedén szolgálják fel a gyöngyöző csodálatos nedűt.

 

IV. Classic Party Söröző

classic-party-a-kertbenMiben más ez a sörözés?

Az igazi sör az, amelyiket frissen csapolják, kellemesen hűvös a hőmérséklete, a maláta ízét nem nyomja el a sok, nyelvet csípő széndioxid buborék.
Az egykor az istenek italának tartott sör fogyasztásában a belgák járnak az élen, akik 850 fajta közül válogathatnak.

Ők azok is, akik alakítják a trendet. Nekik köszönhető a gyümölcsös és a búza sörök számtalan variációja. Ezt kívánom programommal a sört kedvelők és még nem kedvelők számára bemutatni a kóstoltatással egybekötött rituális sörcsapolással.
És a legújabb divat, hogy a vendég csak egy kicsi, két decis pohárral kap, amit egy húzással csapoltak.
Ez az elfogyasztásig megőrzi kellemes, hűvös hőmérsékletét, ízét és illatát.

Kiknek ajánlom?

  • Csapatépítő tréningek résztvevőinek
  • Céges fogadások, rendezvények,  vendégeinek
  • Cégek vevőtalálkozóinak
  • Év végi partik  vendégeinek
  • Esküvők és egyéb családi események résztvevőinek